Inici
   
Baradad Especialitat On estem interès Contactar
 
Termes ús
 
 
Aquest avís regula les condicions d'ús que han de ser observades i respectades pels usuaris d'aquesta pàgina web. És important llegir-lo atentament, ja que el fet d'accedir-hi i utilitzar-ne els materials que s'hi contenen implica que l'usuari ha llegit i accepta, sense reserves, les condicions que segueixen.
 
Informació general
 
El titular del lloc web és el Dr. Manel Baradad i Brusau - en endavant DMBB -, amb domicili social al carrer Valls d'Andorra, 3 baixos 1a; - 25005 Lleida. L'administració, manteniment i actualització del lloc web va a càrrec de JNSOFT - en endavant JNS - amb domicili social a C/Comerç nº 6 2º 3ª, 25007 Lleida.
 
Condicions d'ús de la pàgina web
 
En DMBB, en el marc de la seva activitat, posa diferents continguts a disposició dels usuaris, per tal que en puguin fer un ús racional i atendre les seves necessitats d'informació amb finalitat assistencial, sense poder-ne fer, això no obstant, una explotació comercial.

Sens perjudici del que s'ha dit anteriorment, hi ha fonamentalment una sèrie de serveis assistencials oferts per en DMBB , en zones d'accés restringit del seu lloc web.

Així mateix, en DMBB es reserva la possibilitat de dotar de normativa específica diferents continguts oferts des del lloc web, normativa que prevaldrà sobre l'establerta en aquest avís legal en cas de discordança entre ambdós textos.
 
Drets de propietat intel·lectual
 
En DMBB és titular o llicenciat, si escau, dels drets de propietat intel·lectual i industrial de la totalitat dels continguts d'aquesta pàgina web (incloent-hi, a títol merament enunciatiu i no limitatiu, tots els elements que configuren l'aparença visual, la imatge gràfica i altres estímuls sensorials de les pàgines web que formen el lloc web -aspecte i comportament o look and feel -, marques, logotips, noms comercials, textos, crítiques i comentaris, imatges, gràfics, dissenys, sons, bases de dades, programes, diagrames de flux, presentació, arquitectura de navegació i els codis font de les pàgines web). Sigui com sigui, en DMBB disposa del corresponent consentiment per a l'ús dels diferents continguts que integren aquest lloc web.

En DMBB no assumirà cap responsabilitat que es pugui derivar de qualsevol alteració o manipulació d'aquesta pàgina web per part de tercers.
 
Limitació de la responsabilitat
 
En DMBB no assumeix cap responsabilitat derivada, o que es pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d'aquesta pàgina web.

JNS ha adoptat les mesures de seguretat que permet l'estat actual de la tecnologia. No obstant això, l'usuari és conscient que JNS no pot garantir l'absència absoluta de virus o elements lesius.

JNS es reserva el dret de suspendre temporalment l'accés a la seva pàgina web per causes relacionades amb la millora, el manteniment o la revisió dels seus continguts o de la programació.

Política de confidencialitat de les dades.
 
 
 
Valls d’Andorra, 3 baixos 1a Tel. 973 223 467 25005 · Lleida info@baradad.cat   Termes ús   Avís legal  
Web creada per JNSOFT Aplicacions informàtiques