Inici
   
Baradad Especialitat On estem interès Contactar
 
Avís legal
 
 
Política de Protecció de Dades de Caràcter Personal


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre la protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), baradad.com informa als usuaris que:

baradad.com ha adoptat les mesures tècniques y organitzatives necessàries. Les Dades de Caràcter Personal que es recullen són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen en el fitxer corresponent, denominat "baradad_baradad", degudament registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

La recollida i el tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal tenen com finalitat el manteniment de la relació que en el seu cas s'estableix amb baradad.com, a més a més del desenvolupament de les tasques d'informació, formació, comercialització i altres activitats pròpies del grup.

Les dades de caràcter personal tractades en el fitxer "baradad_baradad" seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a les finalitats anteriorment exposades.

L'usuari podrà, en tot moment, exercir els drets reconeguts en la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-los el propi usuari en el sistema "Modificar les meves dades", creat per baradad.com, al qual s'accedeix a través de la pàgina principal , mitjançant el NIF i la contrasenya personal pròpia del pacient. També poden exercitar-se aquests drets en els termes que la normativa aplicable estableix i que es pot consultar en www.agpd.es.

 
 
Valls d’Andorra, 3 baixos 1a Tel. 973 223 467 25005 · Lleida info@baradad.cat   Termes ús   Avís legal  
Web creada per JNSOFT Aplicacions informàtiques